13 Comments

  1. mja ik zag mezelf wel, maar ik zou het steeds moeten aanwijzen want het is niet heel duidelijk. Ik was er natuurlijk alleen bij tijdens de training zelf, en daar hebben ze best wel in lopen knippen. Waar ik het beste in beeld zou zijn was de warming-up maar die hebben ze der helemaal uitgegooid.

  2. haha ik moest nadat ik het zag al denken aan je. zo van die zal wel balen na al die shots gefocused op jou :p! zelfs ik ben meer in beeld :p in de achtergrond langslopend als ze raoul interviewen :D, voor de rest zag ik mezelf alleen duidelijk bij de kata (dus aan het beign van de training -> einde opnamens xD)

  3. ja, maar ik vind dat ze uberhaupt weinig materiaal gebruikt hebben als je ziet wat ze gefilmd hebben. ze hebben zelfs Kiwa’s punten tijdens de wedstrijd weggeknipt… alsof hij ooit van haar zou winnen xD…. ach i guess its for a good cause. In het filmpje wordt kendo wel aantrekkelijk weergegeven en mischien gaan daardoor meer mensen kendo doen

  4. Dat is wel het punt ja, natuurlijk :) En zo gaat’t met beeldmateriaal inderdaad: je schiet veeeeeeeel meer dan je nodig hebt, om zo maar te kunnen komen tot een goede invulling van de tijd die je hebt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *